Wanneer er op 1 van de foto's geklikt wordt zal er een nieuw venster geopend worden met daarin de foto.
U kunt dit venster sluiten door ergens op de website te klikken, anders dan op de foto. U kunt het venster ook sluiten door simpelweg op de knop 'Sluiten' te klikken.